Erre számíthatsz

A blog célja: a YOUnique Wealth megtakarítási programról szóló korrekt és részletes tájékoztatás, valamint a felmerülő kérdések megválaszolása. A blog gazdája fenntartja a jogot a félrevezető vagy egyéb, személyeskedő hozzászólások kimoderálására. A blogon közölt minden információ ellenőrizhető forrásból származik.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Aktuális aranyár

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Ha érdekel a Forex világa is...

Sokat köszönhetek nekik

Aranyláz blog RSS

Web Analytics Google bot last visit powered by Gbotvisit.com Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net powered by PRBbutton

6. Üzleti modell - tényleg működik

2009.09.01. 00:00 Goldenlife

Ha eljutottál idáig az olvasásban, már nagyon sok információval rendelkezel mind az aranyban történő befektetés fontosságáról, mind pedig a YOUnique Wealth megtakarítási programjáról. Igyekeztem minden fontos és releváns információt összegyűjteni, melyek alapján nagy valószínűséggel el tudod dönteni azt a kérdést, hogy érdekel-e ez a dolog vagy sem.

Amikor én ismerkedtem meg ezzel a lehetőséggel, én is nagyjából így voltam ezzel. Az agyam gyorsan átlátta a programban rejlő lehetőséget, hiszen a termék is és a mögötte lévő rendszer is rém egyszerű. De én is itt élek, én is láttam, tapasztaltam már sok mindent, így ott bújkált bennem a kisördög: oké, de ez egész véletlenül nem egy pilótajáték??? Hiszen annyira egyszerű a rendszer, hogy még azt is mondhatnám rá, hogy "túl szép, hogy igaz legyen".

Szeretném egy pár mondattal eloszlatni az esetleg benned lévő kétkedést. Nem, nem meggyőzni akarlak, hanem - ahogy a blog többi részén is tettem - információkat, tényeket sorakoztatok fel, amiből majd Te is láthatod, hogy a YOUnique Wealth rendszere egy zseniális üzleti modell, nem pedig egy "aranyként csillogó" pilótajáték.

A bizonyításhoz segítségül hívok egy szakértőt. Az USA-ban működő MLM Watchdog szakértője Rod Cook folymatosan monitorozza az ottani direkt marketing és network marketing cégeket. Munkája során komolyan támadja a piramisrendszereket, illetve az olyan cégeket, melyek MLM rendszerben működnek ugyan, de valódi értéket nem képviselő termékeket forgalmaznak. A YOUnique Wealth elődje a Joseph Wealth System 2008-ban felkérte őt független tanácsadónak, hogy világítsa át cég menedzsmentjét, logisztikai és értékesítési rendszerét, a cég marketing- és ösztönzőrendszerét. Egy részletes, angol nyelvű összefoglaló itt olvasható, de a fő megállapítása a következő:

"A Joseph Wealth Systems (YOUnigue Wealth) az egyetlen legális network marketing hálózat az arany értékesítés területén, ugyanis számukra a külső vásárlók és a disztribútorok részére történő arany eladás a cél. A kiskereskedelmi szintű végfelhasználók megléte a legális működés alapfeltétele mindenhol a világon"

Talán mondhatod, hogy "na és, ki nekem ez a Rod Cook, hogy adjak a véleményére"... Tételezzük fel, hogy ha valaki közel 30 éve ennek a területnek szenteli az életét, akkor azért esetleg van súlya a szavának. De ha jobban szereted saját magad levonni a következtetéseket, akkor boncolgassuk tovább ezt a "pilótajáték kontra legális network marketing" témát!

A két dolog közötti legelemibb különbséget az adja, hogy amíg a pilótajátékban a beszervezési díjat osztják szét ösztönzésként, nincs mögötte hiteles termék vagy szolgáltatás, a legális MLM-ben a termék disztribútori felárát írják jóvá az ösztönző rendszerben. Fontos megvizsgálni, hogy az adott cég forgalmának hány százalékát teszi ki az alaptermék eladásából származó bevétel. A YOUnique Wealth teljes forgalmát az üzleti modellt működtető disztribútori feláron kívül valódi - arany és ezüst - termékek értékesítése adja!

 

Bármilyen network marketing rendszerben értékesítő céget is vizsgálunk, mindig a következő két kérdésre kell megnyugató választ találnunk:

1. Kézzelfogható, belső értékkel bíró terméket vagy szolgáltatást nyújt-e a cég?

Egy legálisan működő MLM rendszerben az alapterméket végfelhasználóként (egyszerű vásárló) is meg kell tudni vásárolni. Ha a rendszer arra kényszerít, hogy ehhez hálózatépítővé kell válni, akkor az egy illegális vállalkozás. Sajnos vannak olyan cégek, melyek pont emiatt a követelmény miatt egy érték nélküli termékkel építik ki az üzleti modelljüket. Ezt az "álcát" használják ki arra, hogy üzletépítőket toborozzanak.

A YOUnique Wealth színarany (999,9-es tisztaságú), 2,85 gramm súlyú érmét kínál alaptermékként. Az alaptermék mellett más kiszerelésben is kaphatóak arany érmék, illetve 2009. júniusától 100 és 200 grammos, hitelesített ezüst tömböket is forgalmaznak. Mindegyik termék végfelhasználóként is szabadon megvásárolható anélkül, hogy bárki üzletépítésre kényszerülne.

 

2. Kell-e személyes készletet tartani vagy felhalmozni a termékekből?

Az a vállalkozás illegálisnak tekinthető, melynek ösztönző rendszere arra kényszeríti az üzletépítőt, hogy több terméket vásároljon annál, mint amennyit el tud adni.

A YOUnique Wealth rendszerének "követelménye" annyi, hogy az "Auto Save" (automatikus megtakarítás) keretében az üzletépítők havi rendszerességgel vásároljanak 1db negyed sékeles érmét, ez képezi a megtakarítási és vagyonteremtő rendszer alapját. Ha ezt feltételt az üzletépítő nem teljesíti, akkor az adott hónapban nem válik jogosulttá a szervezet eladási volumenéből származó jutalék-visszatérítésre. A YOUnique Wealth üzleti munkatársai számára nem kötelező bizonyos mennyiségű készlet folyamatos fenntartása azért, hogy a végfelhasználók (egyszerű vásárlók) számára a továbbértékesítést megoldják. Természetesen a disztribútori vásárlás keretében megvásárolt aranyérmék felett az üzletépítők szabadon rendelkeznek, a termék az ő tulajdonukba kerül, akár azonnal tovább is adhatják! A végfelhasználók (külső vásárlók) közvetlenül a cégtől vásárolnak terméket, amely után az üzletépítő csak egy minimális "ajánlói" jutalékra jogosult, és kizárólag csak a vásárolt termék alapján!

Az olyan üzleti modell, melyben az ösztönzőrendszer a folyamatos toborzást hangsúlyozza ki annak ellenére, hogy az üzletépítők akár kiskereskedelmi értékesítést is végezhetnek, inkább tekinthető illegálisnak, mint valódi MLM hálózatnak.

 

Melyek azok a tényezők, melyek miatt a YOUnique Wealth üzleti modellje most komoly lehetőséget nyújt az üzletépítők számára?

1. A cég 2007-ben alakult és 2008. januárjában indult útjára. Hamarosan eléri a "kritikus momentum" fázisát, amikor az legnagyobb növekedés beindul.

2. A cég alapterméke a nagy belső értékkel bíró arany, amely évezredek óta a vagyon megőrzésésének egyik legjobb eszköze.

3. Meghatározó együttműködés külső szakértői csapattal: Bob Proctor és a Life Success Group a minőséget és eredményességet képviseli a cégfejlesztés és vezetőképzés területén immár 50 éve.

4. Szilárd, megbízható alapok: A YOUnique Wealth (JWS) életre hívói az Anglo Far-East Bullion Company vezetői, így a vállalat egy gazdag és szilárd alapokon nyugvó, közel két évtizedes aranyrúd-kereskedelmi múlttal rendelkező üzleti vállalkozásból nőtt ki.

5. Tökéletes időzítés: A YOUnique Wealth egy megtakarítás alapú vagyonmegőrző rendszer, amely nem a fogyasztást, felélést ösztönzi. A mai közgazdasági modellek az exponenciálisan növekvő fogyasztáson alapulnak, így egy idő után törvényszerűen összeomlanak. A jelen gazdasági helyezetben érdemes előtérbe helyezni a belső értékkel bíró vagyonelemekben történő megtakarítást, vagyonépítést. A YOUnique Wealth üzleti modellje arra az egyszerű elgondolásra épül, hogy a vagyonmegőrzés és a folyamatos megélhetést biztosító cash-flow teremtés együtt is lehetséges.


Ha fentiek alapján lenne kedved csatlakozni ehhez a különleges megtakarítási programhoz, vedd fel velem a kapcsolatot a goldshekel@gmail.com címen, egyeztessünk egy időpontot! A rendszerhez való csatlakozás online történik, kb. fél órát vesz el mindkettőnk életéből. Természetesen minden további kérdésedre is válaszolok, keress bátran!

younique wealth system arany befektetés megtakarítás sékel gold shekel proctor jws joseph mlm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranylaz.blog.hu/api/trackback/id/tr351282086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása