Erre számíthatsz

A blog célja: a YOUnique Wealth megtakarítási programról szóló korrekt és részletes tájékoztatás, valamint a felmerülő kérdések megválaszolása. A blog gazdája fenntartja a jogot a félrevezető vagy egyéb, személyeskedő hozzászólások kimoderálására. A blogon közölt minden információ ellenőrizhető forrásból származik.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Aktuális aranyár

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Ha érdekel a Forex világa is...

Sokat köszönhetek nekik

Aranyláz blog RSS

Web Analytics Google bot last visit powered by Gbotvisit.com Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net powered by PRBbutton

5. Megtakarítási program

2009.09.01. 00:00 Goldenlife

Az előző fejezetekben meséltem az aranyban történő megtakarítás előnyeiről, lehetőségeiről. Megpróbáltam rávilágítani arra, hogy a jó eszköz mellett miért fontos a folyamatosság, a tervszerűség és az időzítés. Ha követjük a "minden bevétel 10%-át félreteszem és befektetem" elvet, akkor tudunk szépen haladni magunknak előre :-) De talán létezik egy olyan megoldás, ami ezt a haladást fel tudja gyorsítani, ráadásul olyan módon, hogy a saját megtakarításunk egy részét (vagy akár egészét) nem mi, hanem más finanszírozza... Neeeem, ez képtelenség! Vagy mégsem?

Nagyon sok téves elképzelés illetve negatív érzés jön elő a személyes eladás útján értékesített termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban. Észre kéne venni, hogy az elmúlt 10-20 évben milyen gyorsan és látványosan fejlődik ez az értékesítési forma. Illene tudni különbséget tenni az ügynöki munka és a hálózatos értékesítés között. Sokszor keveredik ez a két fogalom, pedig elég nagy a különbség!

Az ügynök - vigéc - egy kőkemény foglalkozás! Olyan terméket próbál eladni, amire viszonylag ritkán van szükségünk. Ilyen például egy edénykészlet vagy akár egy életbiztosítás. Amerikából származik a "porszívóügynök" kifejezés, az is ebbe a kategóriába tartozik. Erre a munkára tényleg születni kell, ha az ember meg akar belőle élni, akkor folyamatosan menni és eladni kell. Folyamatosan eladni és eladni, mindig új emberekek felkutatni.

Vannak olyan termékek, amelyeket rendszeresen használunk, fogyasztunk. Ezek közül bizonyos márkákat a boltban kapunk meg, levesszük a polcról és kifizetjük az árát. Nem gondolkodunk közben azon, hogy a kifizetett árban hány közbenső cég költsége és haszna jelenik meg. Nem szidjuk Egérkét, hogy a reklámért neki fizetett pénz is beépül minden egyes joghurtba. Ő ajánlja nekünk a terméket és hát látjuk a boldog családot, tehát elvileg tényleg jó a cucc :-) Legalábbis elhisszük neki annak ellenére, hogy a tévéből ajánlotta, nem pedig a munkahelyi társalgóban.

Vannak viszont olyan termékek, amelyekről nem hallunk a tévében, nem is tudjuk levenni egyik áruház polcáról sem, viszont fogyasztjuk, használjuk ezeket is. Felhívjuk az "Avonos Marikát", akit a kollégánk ajánlott, mert tőle tudjuk beszerezni azt a bizonyos kozmetikumot. Vagy fogjuk az FLP-s kártyánkat és elmegyünk aloés termékeket vásárolni a "nagykerbe". Közben pedig nem filózunk azon, hogy az általunk vásárolt termékek árából Marika vagy az FLP-s szponzorunk részesedést kap. Örülünk, mert olyan terméket vásárolunk, fogyasztunk, amivel elégedettek vagyunk, amit mi is szívesen ajánlunk másoknak.

Apropó ajánlás... Ha látunk egy jó filmet a moziban és mesélünk róla a barátainknak, az micsoda? "Te, ezt muszáj megnézned, az évszázad filmje!" Ők elmennek, vesznek jegyet és kukoricát jó sok pénzért, csak azért, mert mi ajánlottuk. Ha unalmas lett volna a film, megtettük volna? Kétlem... Na, és mekkorát néznénk, ha másnap a mozitól jönne egy futár és hozna mondjuk egy ingyenjegyet azért, mert a mi ajánlásunkra neki új, fizető nézői lettek? Neeem, hát az nem is volt munka, miért járna ezért bármi is cserébe? Nem volt nehéz munka, de valahol bevételt generált, ami különben nem jött volna létre. A korrekt partner honorálja ezt a tevékenységet. Fontos! Nem fejpénzt adna a mozilátogató után, hanem a jegy és a kukorica árából bizonyos százalékot. Szerintem ez így korrekt.

A YOUnigue Wealth felismerte a rendszer kínálta lehetőséget. Valójában pofonegyszerű a megoldás: itt is egy termékről beszélünk, az aranyról. Azt mondtam, hogy a cél - követve József módszerét - FOLYAMATOS megtakarítás, ÉRTÉKÁLLÓ eszközben. Miért ne segíthetnénk másoknak is azzal, hogy őket is megtakarításra ösztönözzük? Mindenki valami olyat kínál, amit meg kell enni, rá kell kenni, el kell használni. A YOUnique aranysékeleit az ember nem feléli, nem elhasználja, hanem BEFEKTET velük.

Az ismert gyorsétterem lánc nem azért olyan gazdag vállalat, mert egy-egy hamburgeren nagy hasznot realizálnak. Egy hamburgeren kicsi a haszon, de baromi sok hamburgert adnak el, folyamatosan, hétről hétre, hónapról hónapra. Természetesen, mint minden termékben, a YOUnique aranysékel árában is megjelenik ilyen marketingköltség, amiből jutalékot tud fizetni a cég. Minél több ember ismeri fel a megtakarítás ezen módjában rejlő lehetőséget, a folyamatos és növekvő mennyiségű vásárlás (valójában befektetés) után járó jutalék viszonylag hamar fedezni tudja a saját, havi aranysékelünk árát. A lényeg a folyamatosság és a tervszerűség. Ezzel a módszerrel gyakorlatilag mindenki számára elérhető az aranyban történő megtakarítás.

A YOUnique Wealth megtakarítási programja a világon is újdonságnak számít, Magyarországra is csak 2009. júniusában érkezett el. A program Joseph Wealth System néven indult útjára, az új név és arculat viszont jobban kifejezi ennek az egyedi és különleges rendszernek a lényegét. A hivatalos világpremier időpontja 2009. augusztus közepe.

Ha hozzám hasonlóan Te sem vagy "vigéc típus", de belátod, hogy ehhez nincs is szükség erre, akkor már nem hiába töltöttem az időt írással :-) Ez most egy YOUnique lehetőség arra, hogy akár a közvetlen környezetedben élő barátaid, ismerőseid figyelmét ráirányítsd a folyamatos és értékálló eszközökben történő megtakarításra. Nagyobb feladat, mint a tegnapi jó mozifilmről mesélni? Szerintem nem... Csak itt jön a futár a mozitól és hozza az ingyenjegyet :-) Tudod, azért mert dolgoztál. Még ha nem is érezted annak.

younique wealth system arany befektetés megtakarítás sékel gold shekel proctor jws joseph mlm

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aranylaz.blog.hu/api/trackback/id/tr601254082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skjozsi 2009.08.08. 16:38:42

Én azért kicsit utánajártam a dolgoknak és mondhatom, nem "minden arany, ami fénylik" Fals információk is közszájon forognak, szinte első kézből, ezekre azért érdemes odafigyelni, mert ez már szélhámosság, pl.számomra a legnagyobb átverés: mondják, hogy a MNB átveszi a havi befizetésekért kapott aranyérméket (NEM veszi át, csak a saját maga által kibocsátott érméket és papírokat veszi át!), viheted a zaciba, vagy törtaranyként eladhatod a 250 dollárért vásárolt aranyad, kb. 60 dollárt kapsz érte(!) Háát, valakinek tényleg jó befektetés, főleg így az elején, ha talál elég sok balekot, aki esetleg az utolsó spórolt pénzét viszi vásárra! Háát igen, az emberi hülyeségnek, hiszékenységnek nincs határa...

Goldenlife 2009.08.08. 17:43:33

@skjozsi:

A blogot pont azért hoztam létre, hogy a "közszájon forgó infók" helyett legyen egy olyan forrás, ahonnan minden elérhető, minden egy kattintással (vagy kettővel) leellenőrizhető.
Ezen az oldalon nem olvasható olyan infó, hogy az MNB átvenné a YOUnigue-tól vásárolt érméket. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az értékesítésre már csak az általad kínált két alternatíva maradna...

"Normál" viszonyok között számtalan egyéb módja is van az értékesítésnek. Hogy mást ne mondjak, az eBay-en is elég sokan kínálnak különféle érméket. De talán a legfontosabb, hogy a YOUnique Wealth is biztosít visszavásárlási lehetőséget a tőle közvetlenül vásárlók számára. (Code of Conduct v2.6., Section 11., Buy Back) Annyira mélyen nem ismerem a vonatkozó törvényi szabályozást, de úgy tudom, hogy a saját termék visszavásárlására vonatkozó garancia minden kibocsájtó számára kötelező. Az MNB visszaveszi a sajátját, ahogy a YOUnique is az övét, de fordítva nem működik :-)

Én nagyon bízom benne, hogy egyikőnk sem fog megélni "nem-normál" viszonyokat... Számomra ez azt jelenti, amikor már nem dollárról, zaciról vagy törtarany árról beszélgetünk, hanem arról, hogy mondjuk mennyi kaját adna valaki egy ilyen érméért...

Üdvözlettel,
Goldenlife
süti beállítások módosítása