Erre számíthatsz

A blog célja: a YOUnique Wealth megtakarítási programról szóló korrekt és részletes tájékoztatás, valamint a felmerülő kérdések megválaszolása. A blog gazdája fenntartja a jogot a félrevezető vagy egyéb, személyeskedő hozzászólások kimoderálására. A blogon közölt minden információ ellenőrizhető forrásból származik.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Aktuális aranyár

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Ha érdekel a Forex világa is...

Sokat köszönhetek nekik

Aranyláz blog RSS

Web Analytics Google bot last visit powered by Gbotvisit.com Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net powered by PRBbutton

4. YOUnique arany

2009.09.01. 00:00 Goldenlife

A YOUnique Wealth rendszerében megvásárolható arany érmék tulajdonságai:

1. Vásárláskor azonnali TULAJDON JOG és a cég részéről törvényes titoktartás a tulajdonos személyét illetően

Az állami pénzverdék által kibocsátott érmék az adott ország tulajdonát képezik. Ez általában nem jelent különösebb problémát, de nem árt tudni, hogy jogilag van lehetőség arra, hogy az adott állam korlátozza az érme kivitelét az országból, vagy éppen visszaszolgáltatásra kötelezheti a vásárlókat (mint 1933-ban Amerikában) Jelenleg a világon csak a YOUnique Wealth hálózatában megvásárolható érmével nem fordulhat ez elő! Az érméket egy hetven éves múlttal rendelkező, svájci magán pénzverde (Argor-Heraeus) állítja elő. A vásárlással az érme tulajdonjoga a vásárlóhoz kerül, azzal szabadon rendelkezhet, nincs törvényi lehetőség annak elkobzására.

 

2. Az érme súlyát és aranytartalmát bizonyító igazolás minden megvásárolt érméhez

Az érmék előállítása szigorú ellenőrzés és felügyelet mellett történik. A pénzverde tagja az LBMA-nak (London Bullion Market Association), így az érmék mellé adott tanúsítványt a világon mindenütt elismerik és elfogadják. Az érmék magyarországi bevizsgálása is megtörtént az MKEH Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatósága által.

 

3. Megbízható és garantált postai szállítás

A megvásárolt érmék szállítását a svájci posta intézi, értékbiztosított-ajánlott küldeményként érkezik a vásárló által meghatározott címre. A magyarországi szállítás - eddigi tapasztalatok alapján - általában 7-10 napot vesz igénybe. A postára adás dátuma és a csomag aktuális helyzete az interneten követhető.

 

4. Kedvező kiszerelés, folyamatos készlet

A YOUnique Wealth arany sékelei jelenleg kétféle méretben vásárolhatók meg: a negyed sékeles érme 2,85 gramm súlyú, az egy sékeles érme ennek négyszerese, 11,4 gramm.

 

5. Numizmatikai érték

Az érmék minden évben új évszámmal kerülnek forgalomba, így a kibocsátási darabszám véges.

 

 

6. Svájci széfben való elhelyezés lehetősége

A vásárlónak lehetősége van arra, hogy a magyarországi szállítás helyett kérje az érme széfben történő elhelyezését. A tárolást folyamatosan auditált, több évtizedes múltra visszatekintő cég, a ViaMAT biztosítja, az éves díj 49 USD.

 

FONTOS!

A fenti tulajdonságokkal rendelkező érmék, valamint egyéb arany és ezüst termékek a YOUnique Wealth hálózatához való csatlakozás nélkül is megvásárolhatóak. A jobb oldali menüben a "YOUnique online shop" alatti linken, a "Customer Shop" menüpontra kell kattintani, ahol egy rövid regisztráció után azonnal indítható a vásárlás. A fizetéshez bármilyen típusú, internetes vásárlásra alkalmas bankkártya használható. Kérem, hogy az online shop-ba történő regisztráció és bejelentkezés után figyelmesen olvasd végig a vásárlásra vonatkozó jogi és egyéb feltételeket!

younique wealth system arany befektetés megtakarítás sékel gold shekel proctor jws joseph mlm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranylaz.blog.hu/api/trackback/id/tr891254080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása